Casino Classic

Hodnocení: 4 5 of
40 má šanci stát se milionářem za pouhých $ 1 - Váš první výstřel je zdarma!

Bonus:

roztočení

1

Free Spinů

není nutný žádný vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá se, že se nacházíte ve Spojených státech

Bohužel návštěvníci, kteří se nacházejí v USA, se nebudou moci zaregistrovat na žádné webové stránce hazardních her prostřednictvím odkazů poskytovaných společností CasinoBonusCenter.com.

Casino Classic

40 má šanci stát se milionářem za pouhých $ 1 - Váš první výstřel je zdarma!

  • 1 Otáčení zdarma - není nutný žádný vklad (Noví zákazníci)
  • Bonus 1000%: $10 další s prvním vkladem (nové zákazníky)
  • Bonus k dispozici na vašem Druhý nákup
  • Hry v prohlížeči - Nemusíte nic stahovat
  • K dispozici jsou také hry ke stažení
  • hry pro mobilní zařízení - Zahrajte si kasinové hry na smartphonu nebo tabletu
  • Microgaming k dispozici jsou progresivní jackpoty. Microgaming jackpoty celkem: $ 3,508,008.38
  • Testováno a ověřeno Casino Bonus Center
  • Popularita: Tato propagace byla nárokována návštěvníky 339 během tohoto měsíce října
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hazardujte zodpovědně

Software: Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory a Foxium

Webové stránky: www.Casino-Classic.eu

Casino Classic | Bonusy a propagace

40 má šanci stát se milionářem za pouhých $ 1!

Připojit Casino Classic dnes a získat první šanci stát se Mega Vault Millionaire zcela zdarma, není nutný žádný vklad! Ale počkejte ... Je toho víc! Za pouhých $ 1 dostanete 40 další šance na prolomení jackpotu mega trezoru který je teď přes $ 1,001,420!

Začněte svůj příběh o úspěchu hned teď, využijte šanci stát se okamžitým milionářem!

Takto získáte své šance na zasažení milionářského jackpotu:

  1. Se zaregistruj Casino Classic a uplatněte svou bezplatnou šanci na prolomení jackpotu na novou hru Mega Vault Millionaire™ - Poháněno Mega Moolah,
  2. Vložte $ 1 a odemkněte 40 další šance na výhru jackpotu,
  3. Vyžádejte si obrovský bonus 100% až do výše $ 200 na druhý vklad a zdvojnásobte své šance na výhru!

První volná šance bude udělena při registraci a bude připsána jako bonus $ 0.25, který může být použit k umístění sázky $ 0.25 na progresivní jackpotovou automatovou hru. Aby se využily další šance 40, bude při registraci přidělena šance 1 zdarma a šance 40 budou uděleny po prvním vkladu $ 1. Šance 40 budou připsány jako bonus $ 10, který může být použit k sázení čtyřiceti $ 0.25 sázek na progresivní jackpotovou automatovou hru. Minimální první vklad je $ 1.

Nejnovější progresivní vítězové - Casino Classic

CA $ 41,471.45 byl vyhrán hrát Treasure Nile at Casino Classic Na září 25 2019,

Zkuste své štěstí!

Více než 550 her a progresivní jackpoty

Casino Classic má více než 550 online kasinové hry, včetně stolních her, sloty, karetní hry a Videoslots s Progresivní jackpoty, včetně "Millionaire Maker" Mega MoolahA nové a exkluzivní Mega Vault Millionaire které mají neuvěřitelný jackpot $ 1,001,420 na hru právě teď!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzivní progresivní jackpotová hra nyní naživo Casino Classic

Www.Casino-Classic.eu

Mega Vault Millionaire™ je nový přírůstek do Mega Moolah série jackpotů, kde máte šanci vyhrát obrovský jackpot začínající na $ 1,000,000!

Tato hra je exkluzivní k internetu Casino Rewards Group

Nedávní vítězové s progresivním jackpotem

Kdo vyhrál jackpot? Zde je tabulka nedávní vítězové jackpotu na Casino Classic

Výhry Hra Datum
£17,259.56 Cash Splash 5 Reel Října 14, 2019
CA$21,125.68 Mega Vault Millionaire Října 13, 2019
CA$66,416.05 Mega Moolah Října 10, 2019
CA$41,471.45 Treasure Nile Září 25, 2019
CA$42,250.18 Cash Splash 5 Reel Srpna 28, 2019
CA$9,149.95 Cash Splash 5 Reel Srpna 17, 2019
CA$30,899.71 Cash Splash 5 Reel Srpna 13, 2019
CA$146,311.48 Treasure Nile Srpna 5, 2019
CA$10,040.91 Mega Moolah Července 29, 2019
CA$14,904.10 Cash Splash 5 Reel Července 28, 2019

Speciální akce na tento měsíc Casino Classic

Dvojitá odměna ukazuje na Mega Vault Millionaire™

Speciální akce na tento měsíc Casino Classic

Mega Vault Millionaire je první velmi exkluzivní progresivní hra dostupná na Casino Classic.

Vstupte do komnaty, uhýbejte laserům a začněte svou misi! Nezapomenutelné starožitnosti a dědictví jsou vaše symboly k pronásledování, včetně ohromujícího pavího vajíčka Fabergé, které je vaším rozptylem pro bezplatná otočení!

Zahrajte si automatovou hru Mega Vault Millionaire™ tento měsíc v říjnu v Casino Classic a budou vám připsány dvojnásobné body.

Doba propagace je mezi 01 říjnem 2019 a půlnocí GMT 31 říjen 2019. Li "Mega Vault Millionaire" není ve vaší zemi k dispozici, můžete se této promo akce účastnit "Loaded".

Vydání nových her Říjen 2019

Zde je nový seznam nových her Casino Classic tento měsíc v říjnu:

Boom Pirates | Zveřejněno v říjnu 2, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Boom Pirates

Boom Pirates je video slot pro 9-kotouče, 6-řádky představovat až 10,077,696 způsobů, jak vyhrát!

Funkce Boom Pirates by mohla být náhodně aktivována v jakékoli základní hře, čímž rozšiřuje vaši herní mřížku až na velikost kotoučů 9x6 a bezplatná otočení se aktivují, když se na prvním, třetím a pátém kotouči objeví rozptyly volného otočení 3.

Deco Diamonds Deluxe™ | Zveřejněno v říjnu 9, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Deco Diamonds Deluxe ™

Deco Diamonds Deluxe je populární řvoucí hrou hry 20, která přináší návrat: lepší, vylepšený a lesklejší než kdy jindy! Art deco, trumpety, banjos, flitrové zdobené šaty, třpytivé diamanty zdobí cívky a jsou připraveny k válení.

Budete mít skvělý čas velká výhra na našich diamantem pokrytých válcích!

9 Masks of Fire™ | Zveřejněno v říjnu 16, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: 9 Masks of Fire ™

Tato klasická základní hra 7u se skládanými symboly Scatteru vám přinese srdce! Více masek znamená více peněz! Spusťte funkci Mask Pays tím, že na bubny přistoupíte 3 nebo více masek.

Nasbírejte až 9 masek a vylezte na multiplikátor 2000x vaší sázky. Spusťte funkci roztočení zdarma, kde můžete roztočit bonusové kolo a vyhrajte až 30 roztočení zdarma s různými multiplikátory!

A Dark Matter | Zveřejněno v říjnu 22, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: A Dark Matter

A Dark Matter Online Slot je naviják 5 x 3, automat 5 s velkým rozptylem a nabízí Invading Wilds ™.

Hra má velký potenciál výhry, než čeká na odhalení ze svých válců, kde lze vyhrát sázku až 1200x na jedno kolo v základní hře a 2400x sázku lze vyhrát na jedno kolo ve hře Free Spins.

Long Mu Fortunes | Zveřejněno v říjnu 29, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Long Mu Fortunes

Long Mu Fortunes zachycuje podstatu klasického čínského mýtu, vdává se tradiční motivy a styly s dramatem a vzrušením klasické výherní hry.

Symboly 3 Free Spins Scatter symboly udělují otočení zdarma 10, kde jsou opakované otočení výrazně častější a všechny násobící hromady jsou vždy 3x! Když se Red Dragons objevují častěji, šance na spuštění funkce Jackpot je také mnohem vyšší ve hře Free Spins!

Www.Casino-Classic.eu

Casino Classic bonus

Noví hráči mohou testovat kvalitu nabízených her Casino Classic s bonus 1 Free Spins - Nevyžaduje se žádný vklad. Pokud si chcete koupit žetony v kasinu, obdržíte obrovský bonus $10 při Vašem prvním nákupu

*Všeobecné obchodní podmínky platí.

Microgaming progresivní jackpoty na Casino Classic

Casino Classic má progresivní jackpot hry si můžete vybrat z!

Celkem je k dispozici všechny jackpoty (Microgaming Progressive Jackpot Network): $3,508,008.38. Níže vidíte aktuální úrovně jackpotů (aktualizováno před 5 minutami, ve středu 16 v říjnu):

jackpot Hra
$1,001,419.60 Mega Moolah
Slots
$1,001,419.60 Mega Moolah Isis
Slots
$867,323.31 King Cashalot
Slots
$348,890.65 Major Millions 3-Reel
Slots
$348,890.65 Major Millions 5-Reel
Slots
$335,457.88 Roulette Royale
Ruleta
$250,316.08 Caribbean Draw Poker
Poker
$214,707.72 Poker Ride
Poker
$209,209.42 Progressive Cyberstud Poker
Poker
$98,901.28 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátská vlajka
$45,079.19 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
$44,873.75 Treasure Nile
Slots
$31,219.76 Jackpot Deuces
Video Poker
$21,427.82 Tunzamunni
Slots
$14,487.73 Cash Splash 3-Reel
Slots
$14,487.73 Cash Splash 5-Reel
Slots
$9,923.51 WowPot 3-Reel
Slots
$9,923.51 WowPot 5-Reel
Slots
$7,495.73 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$7,495.73 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$7,274.95 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$7,274.95 LotsaLoot 5-Reel
Slots

Casino Classic Recenze podle Casino Bonus Center

Historie této recenze

Casino Classic byl poprvé přezkoumán společností 2006. Tato recenze byla aktualizována 2 týdny,

Současné hodnocení:

Hodnocení 4 5 of

Hodnocení: 4 z 5

Zveřejnění inzerenta: Tato recenze je propagační funkce - Tato zpráva není poskytována nezávislý spotřebitel.

Softwarová a herní platforma

Casino Classic Nabízí kasinové hry vyvinuté Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory a Foxium, dává svým hráčům více možností vybrat. hráči na Casino Classic si můžete stáhnout zdarma kasino software nebo hrát online bez stahování. Casino Classic nabízí výběr her hrát přímo na smartphonech a tabletech

Poznámka: Někteří poskytovatelé kasino softwaru mají omezení, na které země mohou být jejich hry nabízeny. Dostupnost závisí na vaší zemi.

certifikace Casino Bonus Center

Náš tým se ukázal nejdůležitější aspekty, které je třeba zvážit, aby hrát o skutečné peníze v online kasinu, jako jsou výplaty, podpora, akreditované softwaru, spolehlivost, kvalitu her a regulačních norem, a můžeme potvrdit, že Casino Classic splňuje-best průmyslovou praxí.

Bonus ve výši $10 nabízené Casino Classic na první vklad je obrovský bonus!

Licence

Casino Classic je ve vlastnictví Technology Services Trading Ltd, společnost se sídlem v Palm Grove House, P.O. Box 438, Road Town, Tortola, British Virgin Islands.

Casino-Classic.eu je licencován v souladu s podmínkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencován také Malta Gaming Authority, pod licenčním číslem MGA/CL1/501/2008

Casino Classic je řízena ve Velké Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencována a regulována ve Velké Británii touto UK Gambling komise pod licenčním číslem: 000-038620-R-319310-006.

Support Center

Casino Classic udržuje call centrum 24 / 7 zvládnout všechny dotazy od email, živý rozhovor a telefon.

Bezplatná čísla:

  • Kanada: 1 888 228 3418
  • Německo: 0800 724 4572
  • Spojené království: 0800 014 8108
  • mezinárodně Telefon: 1 888 408 1689 (Call sazby platí)

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Casino Classic nepřijímá registrace hráčů z následujících míst:

Afghánistán, Americká Samoa, Angola, Arménie, Austrálie, Ázerbájdžán, Belgie, Benin, Bhútán, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Středoafrická republika, Čad, vánoční ostrov, ostrov Kokos (Keeling), Komory, Kongo, Pobřeží slonoviny , Kypr, Dominika, Východní Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiopie, Federativní státy Mikronésie, Francie, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Írán, Irák, Irsko, Izrael, Itálie, Kiribati, Kyrgyzstán, Libérie , Libyjská arabská Jamahiriya, Malawi, Maledivy, Mauretánie, Mayotte, Myanmar, Nauru, Nizozemsko, Nigérie, Nigérie, Niue, Norfolk Island, Severní Mariany, Severní Korea, Pákistán, Palau, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Jihoafrická republika, Španělsko, Súdán, Švédsko, Syrská arabská republika, Tádžikistán, Tchaj-wan, Uganda, Velká Británie, Spojené státy americké, Panenské ostrovy, USA, Západní Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.