Zodiac Casino

Hodnocení: 4.5 5 of
Získejte 80 šance stát se milionářem za pouhých $ 1

Bonus za registraci:

2000% prémie

$20

Bonus na první vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá se, že se nacházíte ve Spojených státech

Bohužel návštěvníci, kteří se nacházejí v USA, se nebudou moci zaregistrovat na žádné webové stránce hazardních her prostřednictvím odkazů poskytovaných společností CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získejte 80 šance stát se milionářem za pouhých $ 1

  • Bonus 2000%: $20 další s prvním vkladem (nové zákazníky)
  • Bonus k dispozici na vašem Druhý nákup
  • Bonus k dispozici na vašem Třetí vklad
  • Hráči z New Zealandu jsou přijaty (Změnit zemi)
  • Hry v prohlížeči - Nemusíte nic stahovat
  • K dispozici jsou také hry ke stažení
  • hry pro mobilní zařízení - Zahrajte si kasinové hry na smartphonu nebo tabletu
  • Živé kasino - Hrát proti skutečné krupiéři u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozici jsou progresivní jackpoty. Microgaming jackpoty celkem: $ 5,910,129.55
  • Testováno a ověřeno Casino Bonus Center
  • Popularita: Tuto propagační akci si návštěvníci 402 během tohoto měsíce prosince nárokovali
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hazardujte zodpovědně

Software: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagace

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zdarma, které mohou být použity na místo až sázek 80 na progresivní jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stát se milionářem!

80 šance stát se milionářem jsou vaše jen za $ 1!

Všechny jackpoty v současné době k dispozici na adrese Zodiac Casino: $5,910,129.55

80 Šance stát se milionářem

Vaše hvězdy jsou zarovnány pro šťastná doba at Zodiac Casino.

Na následujících čtyřech vkladech budou uvedeny následující nabídky:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výše $ 100
  • Třetí záloha - 50% bonus až do výše $ 80
  • Čtvrtá záloha - 50% bonus až do výše $ 150
  • Pátý záloha - 50% bonus až do výše $ 150

ZodiacCasino.com Vám nabízí více než 600 state-of-the-art kasinových her. Tato široká škála her znamená, že si každý najde to, co chtějí v kasinu, od nováčka kasina gambler na žraloka karty. Pokud hledáte nějaké tipy on-line kasino, proč ne číst ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyzkoušet si je pro sebe.

Nejnovější progresivní vítězové - Zodiac Casino

$ 52,325.02 bylo vyhráno hrát Mega Vault Millionaire at Zodiac Casino listopadu 16 2019,

Zkuste své štěstí!

Návštěva Zodiac Casino a vyberte si znamení zvěrokruhu číst vaše nejnovější předpovědi štěstí!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzivní progresivní jackpotová hra nyní naživo Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ je nový přírůstek do Mega Moolah série jackpotů, kde máte šanci vyhrát obrovský jackpot začínající na $ 1,000,000!

Tato hra je exkluzivní k internetu Casino Rewards Group

Nedávní vítězové s progresivním jackpotem

Kdo vyhrál jackpot? Zde je tabulka nedávní vítězové jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra Datum
CA$14,607.21 Cash Splash 5 Reel Prosince 1, 2019
$6,798.16 Cash Splash 5 Reel Listopadu 19, 2019
CA$52,325.02 Mega Vault Millionaire Listopadu 16, 2019
CA$40,030.35 Treasure Nile Listopadu 15, 2019
€10,039.31 Mega Moolah Listopadu 3, 2019
CA$76,905.65 Cash Splash 5 Reel Října 25, 2019
CA$21,548.53 Tunzamunni 3-Reel Října 17, 2019
CA$21,685.56 Mega Vault Millionaire Října 15, 2019
$10,191.50 Mega Vault Millionaire Října 13, 2019
€13,421.21 Cash Splash 5 Reel Září 27, 2019

Speciální akce na tento měsíc Zodiac Casino

Dvojitá odměna ukazuje na Santa's Wild Ride

Speciální akce na tento měsíc Zodiac Casino

At Santa's Wild Ride, Symboly Wilds jsou naskládány a mohou se také rozšiřovat po celé cívce aby se vaše zvonky opravdu mísily.

Sledujte našeho milého Santa na jeho každoroční cestě po celém světě a doručujte dary široko daleko. S 243 způsoby, jak vyhrát, existuje tolik způsobů, jak vyhrát nějaké velké dárky, právě pro vás!

Zahrajte si automatovou hru Santa's Wild Ride tento měsíc v prosinci v Zodiac Casino a budou vám připsány dvojnásobné body.

Časové období propagace je mezi 01 prosinec 2019 a půlnocí GMT 31 prosinec 2019. Li "Santa's Wild Ride" není ve vaší zemi k dispozici, můžete se této promo akce účastnit "Deck The Halls".

Vydání nových her Prosinec 2019

Zde je nový seznam nových her Zodiac Casino tento měsíc v prosinci:

Ivory Citadel™ | Zahájeno před 4 dny, v prosinci 3, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Ivory Citadel

Ivory Citadel™ je hra zahalená tajemstvím. Navijáky jsou zasazeny do džungle v nejvzdálenější části Asie a jsou zdobeny kameny, slonovinou, mramorem a plameny.

Vládne to výhradně zvířata, která jsou domorodci této části světa, protože žádný člověk se neodvážil odhalit tuto magickou zemi, opevněnou chrámem tvrdým jako slonovina.

North Storm™ | Zahájeno před 2 dny, v prosinci 5, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: North Storm

North Storm™ je automat 5 s navijáky s pevnými výplatními řadami 25, který nabízí silnou řadu funkcí.

Vedle výherních symbolů 7, mohutných divokých a bezplatných otočení, je hlavní funkcí Bonus Falls, které jsou spouštěny výherními kombinacemi. Poté, co všechny výherní kombinace zmizí, padají nové symboly, aby se odstranily mezery.

Zvyšující se multiplikátor, který je zdvojnásoben v rámci funkce Free Spins, je vyvolán následnými výhrami. Každá výhra nabízí šanci vydělat ještě více pokladů!

Treasures of Lion City | Zveřejněno v prosinci 10 (za 3 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Treasures of Lion City

Tato tajemná podvodní relikvie je známá jako Lion City a také „Atlantis východu“.

Treasures of Lion City je video slot 5x3 s pevnými výplatními řadami 25 představující vaše oblíbené Rolling Reels ™.

Výhry po sobě jdoucích Rolling Reels ™ spustí vzrušující funkci Win Meter, která je dodávána s bonusy včetně divokého symbolu Turns a vyhrajte multiplikátor až do 27x!

Baccarat | Zveřejněno v prosinci 11 (za 4 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Baccarat

Switch Studios 'Baccarat nabízí vzrušující nový mechanik. Ostrí hráči vědí, že zážitek z hry Baccarat je dokončen pouze tehdy, když mohou realisticky nahlédnout na karty, a v tomto ohledu je tato hra Baccarat výřezem, což vám umožní autenticky loupat, tahat, otáčet a převracet své karty do obsahu srdce.

Baccarat aktualizuje tuto nadčasovou východní klasiku zdůrazněním kvalitního designu a funkcí měnících hru.

Vegas Single Deck Blackjack | Zveřejněno v prosinci 11 (za 4 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Vegas Single Deck Blackjack

Navrženo tak, aby krásně pracovalo na mobilních i stolních zařízeních, nyní můžete zažít vzrušení z hry Vegas Single Deck Blackjack na cestách nebo z pohodlí domova díky hedvábně hladkému designu a hvězdnému výkonu.

Vegas Single Deck Blackjack je postaven na výkonném novém herním enginu, který kombinuje plynulé hraní her s vzrušujícími animacemi a zvukem pro vzrušující zážitek z kasina, který nebudete moci potlačit.

Stumpy McDoodles | Zveřejněno v prosinci 17 (za 10 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Stumpy McDoodles

Potopený může být krátký, ale každý centimetr je zlomyslnou postavou irského folklóru, s bezešvým kloboukem, trojlístkem a bezednou chutí po vlajkách piva.

Rolling tráva se táhne až do oka, duha kaskády přes obzor, a čtyřlístek označit cestu k McDoodles domů.

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, kteří se rozhodne koupit žetony Zodiac Casino obdrží obrovský bonus $20 na jejich prvním nákupu, tento bonus nabízí více možností, jak mít skvělý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodní podmínky platí.

Zodiac Casino je Doporučené kasino

Zodiac Casino Bylo zdůrazněno, as doporučená kasina pro hráče nacházejících se v v následujících zemích:

Rakousko, Kanada, Finsko, Japonsko, Lucembursko, Nový Zéland, Turecko.

Microgaming progresivní jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresivní jackpot hry si můžete vybrat z!

Celkem je k dispozici všechny jackpoty (Microgaming Progressive Jackpot Network): $5,910,129.55. Níže vidíte aktuální úrovně jackpotů (aktualizováno před 2 hodinami, v sobotu 07 v prosinci):

jackpot Hra
$2,570,115.20 Mega Moolah
Slots
$2,570,115.20 Mega Moolah Isis
Slots
$1,045,770.31 Major Millions 3-Reel
Slots
$1,045,770.31 Major Millions 5-Reel
Slots
$911,778.66 King Cashalot
Slots
$344,348.95 Roulette Royale
Ruleta
$268,098.22 Caribbean Draw Poker
Poker
$218,100.49 Progressive Cyberstud Poker
Poker
$212,892.72 Poker Ride
Poker
$121,777.11 Treasure Nile
Slots
$107,792.35 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátská vlajka
$34,876.75 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
$18,771.36 Tunzamunni
Slots
$18,099.69 Cash Splash 3-Reel
Slots
$18,099.69 Cash Splash 5-Reel
Slots
$15,751.40 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$15,751.40 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$12,039.24 Jackpot Deuces
Video Poker
$9,917.10 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$9,917.10 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$6,120.44 WowPot 3-Reel
Slots
$6,120.44 WowPot 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenze podle Casino Bonus Center

Historie této recenze

Zodiac Casino byl poprvé přezkoumán společností 2006. Tato recenze byla aktualizována před 4 dny,

Současné hodnocení:

Hodnocení 4.5 5 of

Hodnocení: 4.5 z 5

Zveřejnění inzerenta: Tato recenze je propagační funkce - Tato zpráva není poskytována nezávislý spotřebitel.

Softwarová a herní platforma

Zodiac Casino Nabízí kasinové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dává svým hráčům více možností vybrat. hráči na Zodiac Casino si můžete stáhnout zdarma kasino software nebo hrát online bez stahování. Zodiac Casino nabízí výběr her hrát přímo na smartphonech a tabletech

Poznámka: Někteří poskytovatelé kasino softwaru mají omezení, na které země mohou být jejich hry nabízeny. Dostupnost závisí na vaší zemi.

certifikace Casino Bonus Center

Náš tým se ukázal nejdůležitější aspekty, které je třeba zvážit, aby hrát o skutečné peníze v online kasinu, jako jsou výplaty, podpora, akreditované softwaru, spolehlivost, kvalitu her a regulačních norem, a můžeme potvrdit, že Zodiac Casino splňuje-best průmyslovou praxí.

Bonus ve výši $20 nabízené Zodiac Casino na první vklad je obrovský bonus!

Licence

Zodiac Casino je licencován v souladu s podmínkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencován také Malta Gaming Authority, pod licenčním číslem MGA/CL1/501/2008.

Webová stránka ZodiacCasino.com je vlastněna a provozována společností Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je řízena ve Velké Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencována a regulována ve Velké Británii touto UK Gambling komise pod licenčním číslem: 000-038620-R-319310-006.

Součástí dobře známé skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino nabízí hry ke stažení, flash a mobilní hry a je respektován za to, že jste byli nablízku s platbami a měli vynikající zákaznický servis.

Software / Grafika

Zodiac Casino mít čerstvé, čisté rozhraní, které se snadno používá. Použití dobře respektované Microgaming software, Zodiac Casino nabídne hráčům nejrealističtější herní zážitek dostupný online.

Hry

Zodiac Casino má impozantní výběr stolních her, video poker, sloty a progresivní jackpoty. Nová herní platforma poskytuje další hry a neustálé vyvíjení nových her po celý rok, s novými možnostmi pro hráče všech žánrů.

Služby zákazníkům

Služba je prioritou na adrese Zodiac Casino. Bez ohledu na to, zda používáte bezplatná čísla, e-mail nebo používáte živý chat, tým podpory vám zodpoví vaše dotazy během několika minut. Zástupci jsou vždy zdvořilí a přátelští a jsou k dispozici 7 dní v týdnu, 24 denně!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dny v týdnu call centra zvládnout všechny e-mailové, live chat a telefonické dotazy.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

závěr

Existuje mnoho kasin, které nesplňují očekávání. Zodiac Casino není jedním z nich. Dej jim dnes.

Zodiac Casino nepřijímá registrace hráčů z následujících míst:

Afghánistán, Americká Samoa, Angola, Arménie, Austrálie, Ázerbájdžán, Belgie, Benin, Bhútán, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Středoafrická republika, Čad, vánoční ostrov, ostrov Kokos (Keeling), Komory, Kongo, Kypr, Dánsko, Dominika, Východní Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiopie, Federativní státy Mikronésie, Francie, Německo, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Írán, Irák, Irsko, Itálie, Pobřeží slonoviny, Kiribati, Kyrgyzstán, Libérie , Libyjská arabská Jamahiriya, Malawi, Maledivy, Malta, Mauretánie, Mayotte, Myanmar, Nauru, Nizozemsko, Nigérie, Nigérie, Niue, Norfolk Island, Severní Mariany, Severní Korea, Norsko, Pákistán, Palau. Filipíny, Pitcairn, Polsko, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Jihoafrická republika, Španělsko, Súdán, Švédsko, Švýcarsko, Syrská arabská republika, Tádžikistán, Tchaj-wan, Uganda, Velká Británie, Spojené státy americké , Panenské ostrovy, Britové, Panenské ostrovy, USA, Západní Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.