Zodiac Casino

Hodnocení: 4.5 5 of
Získejte 80 šance stát se milionářem za pouhých € 1

Bonus za registraci:

2000% prémie

20 €

Bonus na první vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá se, že se nacházíte ve Spojených státech

Bohužel návštěvníci, kteří se nacházejí v USA, se nebudou moci zaregistrovat na žádné webové stránce hazardních her prostřednictvím odkazů poskytovaných společností CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získejte 80 šance stát se milionářem za pouhých € 1

  • Bonus 2000%: 20 € další s prvním vkladem (nové zákazníky)
  • Bonus k dispozici na vašem Druhý nákup
  • Bonus k dispozici na vašem Třetí vklad
  • Hry v prohlížeči - Nemusíte nic stahovat
  • K dispozici jsou také hry ke stažení
  • hry pro mobilní zařízení - Zahrajte si kasinové hry na smartphonu nebo tabletu
  • Živé kasino - Hrát proti skutečné krupiéři u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozici jsou progresivní jackpoty. Microgaming jackpoty celkem: € 4.041.802,71
  • Testováno a ověřeno Casino Bonus Center
  • Popularita: Tuto propagační akci si návštěvníci 1355 během tohoto měsíce listopadu nárokovali
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hazardujte zodpovědně

Software: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagace

Hrajte za € 1 na Zodiac Casino!

Záloha € 1 a Zodiac Casino vám dá € 20 zdarma, které mohou být použity na místo až sázek 80 na progresivní jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stát se milionářem!

80 šance stát se milionářem jsou vaše jen za € 1!

Všechny jackpoty v současné době k dispozici na adrese Zodiac Casino: €4.041.802,71

80 Šance stát se milionářem

Vaše hvězdy jsou zarovnány pro šťastná doba at Zodiac Casino.

Na následujících čtyřech vkladech budou uvedeny následující nabídky:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výše € 100
  • Třetí záloha - 50% bonus až do výše € 80
  • Čtvrtá záloha - 50% bonus až do výše € 150
  • Pátý záloha - 50% bonus až do výše € 150

ZodiacCasino.com Vám nabízí více než 600 state-of-the-art kasinových her. Tato široká škála her znamená, že si každý najde to, co chtějí v kasinu, od nováčka kasina gambler na žraloka karty. Pokud hledáte nějaké tipy on-line kasino, proč ne číst ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyzkoušet si je pro sebe.

Nejnovější progresivní vítězové - Zodiac Casino

CA $ 76,905.65 byl vyhrán hrát Cash Splash 5 Reel at Zodiac Casino října 25 2019,

Zkuste své štěstí!

Návštěva Zodiac Casino a vyberte si znamení zvěrokruhu číst vaše nejnovější předpovědi štěstí!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzivní progresivní jackpotová hra nyní naživo Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ je nový přírůstek do Mega Moolah série jackpotů, kde máte šanci vyhrát obrovský jackpot začínající na € 1,000,000!

Tato hra je exkluzivní k internetu Casino Rewards Group

Nedávní vítězové s progresivním jackpotem

Kdo vyhrál jackpot? Zde je tabulka nedávní vítězové jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra Datum
$6,798.16 Cash Splash 5 Reel Listopadu 19, 2019
CA$52,325.02 Mega Vault Millionaire Listopadu 16, 2019
CA$40,030.35 Treasure Nile Listopadu 15, 2019
€10,039.31 Mega Moolah Listopadu 3, 2019
CA$76,905.65 Cash Splash 5 Reel Října 25, 2019
CA$21,548.53 Tunzamunni 3-Reel Října 17, 2019
CA$21,685.56 Mega Vault Millionaire Října 15, 2019
$10,191.50 Mega Vault Millionaire Října 13, 2019
€13,421.21 Cash Splash 5 Reel Září 27, 2019
€17,131.23 Mega Moolah Září 26, 2019

Speciální akce na tento měsíc Zodiac Casino

Dvojitá odměna ukazuje na A Dark Matter

Speciální akce na tento měsíc Zodiac Casino

A Dark Matter je kotouč 5 x 3, slot pro linii 5 Invading Wilds ™ po celou dobu. Hra má velký potenciál výhry, než čeká na odhalení ze svých válců, kde lze sázku až do 1200x vyhrát jediným otočením v základní hře a až 2400x sázka na jedno kolo může být vyhrána ve hře Free Spins.

3 Scatters vás zavede do funkce Free Spins, s 12 točením na začátku a možností přidat další bezplatnou rotaci pro každý Scatter, který přistane během funkce.

Zahrajte si automatovou hru A Dark Matter tento měsíc v listopadu v Zodiac Casino a budou vám připsány dvojnásobné body.

Časové období propagace je mezi 01 listopad 2019 a půlnocí GMT 30 listopad 2019. Li "A Dark Matter" není ve vaší zemi k dispozici, můžete se této promo akce účastnit "Tally Ho".

Vydání nových her 2019 v listopadu

Zde je nový seznam nových her Zodiac Casino tento měsíc v listopadu:

Jungle Jim and the Lost Sphinx | Spuštěno před 14 dny, v listopadu 6, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Jungle Jim a The Lost Sphinx

Jungle Jim and the Lost Sphinx je hra 35 pro výplatní řadu, která se během funkcí rozšiřuje na 5x5 a 50.

Tento zcela nový online slot představuje novou variantu Win Booster ™, která vám umožní zvýšit sázku o 300% a odemknout bonusový rozptyl.

S možností vyhrát až 6250x vaši sázku, jste s dobrodružstvím na celý život s Jungle Jim!

Lock A Luck | Spuštěno před 8 dny, v listopadu 12, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Lock A Luck

Lock-A-Luck je 5x3 online hrací automat s 243 natrvalo povolenými způsoby, jak vyhrát. Klasika nikdy nezestárne, ale tato hra přináší nový pohled na milovanou recepturu. Základní hra představuje klasickou výherní automaty s Lucky Highs, Wilds a Locked Reels.

S možností nízkých sázek velikosti odemknout masivní výplaty, není lepší čas na uzamčení štěstí!

Rising Royals™ | Spuštěno před 6 dny, v listopadu 14, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Rising Royals ™

Tato elegantní a královská hra obsahuje kotouče 5, řady 3, výherní řady 20 a funkce Symbol Lock Re-spin a Symbol Upgrade.

Ve Versaillském paláci žije královská rodina: král, královna a jejich princ existující mezi opulentním životem s oslnivými lustry, růžovým zdobeným nádvořím a odstíny královské fialové. Je to královská koule, a jste pozváni!

Tiki Mania | Zahájeno včera, v listopadu 19, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Tiki Mania

Tiki Mania kombinuje barevné tradiční polynéské motivy s vzrušující a animovanou herní mechanikou, která se odehrává v kouzelném tropickém místě.

Jackpot Feature je k dispozici v základní hře i bezplatných otočeních a uděluje buď 50 krát vsadil Major Major nebo 1000 krát vsadil Grand Prize.

Playboy™ Gold Jackpots | Zveřejněno v listopadu 26 (nyní 6 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Playboy ™ Gold Jackpots

Vaše oblíbené krásné králíčky jsou zpět a snaží se vyhrát velké!

Bohaté funkce, Playboy™ Gold Jackpots je ve třídě sám o sobě; Přistání bonusu za kolo je vaše vstupenka na ceny bezplatných otočení nebo jackpotů až do 2500x! S diváky Playmates a zaručenými Jumbo bloky na každém roztočení zdarma!

© 2019 Playboy Enterprises International, Inc. Playboy and the Rabbit Head Design are trademarks of Playboy Enterprises International, Inc. and used under license by Microgaming.

Festive Indulgence | Zveřejněno v listopadu 28 (nyní 8 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Slavnostní shovívavost

Festive Indulgence je nový online slot právě včas na svátky!

V rámci funkce Roztočení zdarma, všechny výhry jsou ztrojnásobeny a další rozptyly 3 na válcích vás ošetří dalšími rotacemi 15u. Svátky jsou ten pravý čas k léčbě, takže začněte s Festive Indulgence v Zodiac Casino!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, kteří se rozhodne koupit žetony Zodiac Casino obdrží obrovský bonus 20 € na jejich prvním nákupu, tento bonus nabízí více možností, jak mít skvělý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodní podmínky platí.

Zodiac Casino je Doporučené kasino

Zodiac Casino Bylo zdůrazněno, as doporučená kasina pro hráče nacházejících se v v následujících zemích:

Rakousko, Kanada, Finsko, Německo, Japonsko, Lucembursko, Norsko, Nový Zéland, Polsko, Švýcarsko, Turecko, Spojené království.

Microgaming progresivní jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresivní jackpot hry si můžete vybrat z!

Celkem je k dispozici všechny jackpoty (Microgaming Progressive Jackpot Network): €4.041.802,71. Níže vidíte aktuální úrovně jackpotů (aktualizováno před 14 minutami, ve středu 20 v listopadu):

jackpot Hra
€1.030.508,50 Mega Moolah
Slots
€1.030.508,50 Mega Moolah Isis
Slots
€897.319,81 King Cashalot
Slots
€815.061,86 Major Millions 3-Reel
Slots
€815.061,86 Major Millions 5-Reel
Slots
€341.457,18 Roulette Royale
Ruleta
€262.314,68 Caribbean Draw Poker
Poker
€226.706,32 Poker Ride
Poker
€215.208,72 Progressive Cyberstud Poker
Poker
€104.900,58 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátská vlajka
€44.126,60 Treasure Nile
Slots
€35.440,19 Jackpot Deuces
Video Poker
€20.417,90 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
€15.879,59 Tunzamunni
Slots
€13.048,31 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
€13.048,31 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
€9.741,08 LotsaLoot 3-Reel
Slots
€9.741,08 LotsaLoot 5-Reel
Slots
€9.671,39 Cash Splash 3-Reel
Slots
€9.671,39 Cash Splash 5-Reel
Slots
€6.120,44 WowPot 3-Reel
Slots
€6.120,44 WowPot 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenze podle Casino Bonus Center

Historie této recenze

Zodiac Casino byl poprvé přezkoumán společností 2006. Tato recenze byla aktualizována před měsícem,

Současné hodnocení:

Hodnocení 4.5 5 of

Hodnocení: 4.5 z 5

Zveřejnění inzerenta: Tato recenze je propagační funkce - Tato zpráva není poskytována nezávislý spotřebitel.

Softwarová a herní platforma

Zodiac Casino Nabízí kasinové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dává svým hráčům více možností vybrat. hráči na Zodiac Casino si můžete stáhnout zdarma kasino software nebo hrát online bez stahování. Zodiac Casino nabízí výběr her hrát přímo na smartphonech a tabletech

Poznámka: Někteří poskytovatelé kasino softwaru mají omezení, na které země mohou být jejich hry nabízeny. Dostupnost závisí na vaší zemi.

certifikace Casino Bonus Center

Náš tým se ukázal nejdůležitější aspekty, které je třeba zvážit, aby hrát o skutečné peníze v online kasinu, jako jsou výplaty, podpora, akreditované softwaru, spolehlivost, kvalitu her a regulačních norem, a můžeme potvrdit, že Zodiac Casino splňuje-best průmyslovou praxí.

Bonus ve výši 20 € nabízené Zodiac Casino na první vklad je obrovský bonus!

Licence

Zodiac Casino je licencován v souladu s podmínkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencován také Malta Gaming Authority, pod licenčním číslem MGA/CL1/501/2008.

Webová stránka ZodiacCasino.com je vlastněna a provozována společností Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je řízena ve Velké Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencována a regulována ve Velké Británii touto UK Gambling komise pod licenčním číslem: 000-038620-R-319310-006.

Součástí dobře známé skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino nabízí hry ke stažení, flash a mobilní hry a je respektován za to, že jste byli nablízku s platbami a měli vynikající zákaznický servis.

Software / Grafika

Zodiac Casino mít čerstvé, čisté rozhraní, které se snadno používá. Použití dobře respektované Microgaming software, Zodiac Casino nabídne hráčům nejrealističtější herní zážitek dostupný online.

Hry

Zodiac Casino má impozantní výběr stolních her, video poker, sloty a progresivní jackpoty. Nová herní platforma poskytuje další hry a neustálé vyvíjení nových her po celý rok, s novými možnostmi pro hráče všech žánrů.

Služby zákazníkům

Služba je prioritou na adrese Zodiac Casino. Bez ohledu na to, zda používáte bezplatná čísla, e-mail nebo používáte živý chat, tým podpory vám zodpoví vaše dotazy během několika minut. Zástupci jsou vždy zdvořilí a přátelští a jsou k dispozici 7 dní v týdnu, 24 denně!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dny v týdnu call centra zvládnout všechny e-mailové, live chat a telefonické dotazy.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

závěr

Existuje mnoho kasin, které nesplňují očekávání. Zodiac Casino není jedním z nich. Dej jim dnes.

Zodiac Casino nepřijímá registrace hráčů z následujících míst:

Afghánistán, Albánie, Americká Samoa, Angola, Arménie, Austrálie, Azerbajdžán, Bangladéš, Bělorusko, Belgie, Benin, Bhútán, Bolívie, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobřeží slonoviny, Kypr, Dánsko, Dominikánská republika, Východní Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiopie, Federální státy Mikronésie, Francie, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, , Irák, Irsko, Izrael, Itálie, Kiribati, Kyrgyzstán, Libérie, Libyjský Arab Jamahiriya, Litva, Malawi, Maledivy, Mayotte, Myanmar, Nizozemsko, Nauru, Niger, , Pákistán, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Jižní Afrika, Španělsko, Sudán, Švédsko, Sýrie, Tádžikistán, Tchaj-wan, Uganda Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západní Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.