Grand Mondial Casino

Hodnocení: 5 5 of
Získejte 150 šanci stát se okamžitým milionářem pouze za € 10

Bonus za registraci:

375% prémie

37,50 €

Bonus na první vklad

Zdá se, že se nacházíte ve Spojených státech

Bohužel návštěvníci, kteří se nacházejí v USA, se nebudou moci zaregistrovat na žádné webové stránce hazardních her prostřednictvím odkazů poskytovaných společností CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Získejte 150 šanci stát se okamžitým milionářem pouze za € 10

  • Bonus 375%: 37,50 € další s prvním vkladem (nové zákazníky)
  • Bonus k dispozici na vašem Druhý nákup
  • Rakouští hráči jsou přijaty (Změnit zemi)
  • Hry v prohlížeči - Nemusíte nic stahovat
  • K dispozici jsou také hry ke stažení
  • hry pro mobilní zařízení - Zahrajte si kasinové hry na smartphonu nebo tabletu
  • Živé kasino - Hrát proti skutečné krupiéři u Grand Mondial Casino
  • Microgaming k dispozici jsou progresivní jackpoty. Microgaming jackpoty celkem: € 5.910.129,55
  • Testováno a ověřeno Casino Bonus Center
  • Popularita: Tuto propagační akci si návštěvníci 59 během tohoto měsíce prosince nárokovali
  • Platí Všeobecné obchodní podmínky
  • 18+ | Hazardujte zodpovědně

Software: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge a SlingShot

Webové stránky: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy a propagace

Využijte šancí 150 na výhru jackpotu 2.570.115!

Grand Mondial Casino chce být jeho dalším milionářem! Jednoduše udělejte první vklad pouze € 10 bonus 37.50 které mohou být použity na místo až sázek 150 na progresivní jackpoty které se dostanou do milionů!

Naše doporučení: Vezměte si šanci na "Mega Moolah"

Můžete použít svůj € 37.50 bonus hrát Až 150 točí na slavné výherní hře "Mega Moolah", Můžete vyhrát jackpot € 2.570.115 okamžitě!

Dvojnásobek šancí vyhrát

Na omezenou dobu můžete pouze zdvojnásobit své šance na výhru s fantastickým bonusem 100% až do výše € 250 Na druhý vklad v Grand Mondial Casino.

Nové okamžité milionáře !!!

Nejnovější progresivní vítězové - Grand Mondial Casino

€ 3,558,858.68 vyhrál hrát Mega Moolah at Grand Mondial Casino října 16 2019,

CA $ 4,445,011.37 byl vyhrán hrát Mega Moolah at Grand Mondial Casino Na září 30 2019,

Zkuste své štěstí!

Někdo se musí stát dalším okamžitým milionářem ... Může to být ty!

Takže, vezměte si šanci - uplatněte své šance na výhru a začněte točit!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzivní progresivní jackpotová hra nyní naživo Grand Mondial Casino

www.GrandMondial.eu

Mega Vault Millionaire™ je nový přírůstek do Mega Moolah série jackpotů, kde máte šanci vyhrát obrovský jackpot začínající na € 1,000,000!

Tato hra je exkluzivní k internetu Casino Rewards Group

Nedávní vítězové s progresivním jackpotem

Kdo vyhrál jackpot? Zde je tabulka nedávní vítězové jackpotu na Grand Mondial Casino

Výhry Hra Datum
$15,306.54 Mega Vault Millionaire Prosince 3, 2019
€20,134.46 Mega Vault Millionaire Prosince 2, 2019
CA$35,160.34 Cash Splash 5 Reel Listopadu 23, 2019
€17,774.97 Mega Moolah Listopadu 22, 2019
CA$10,087.50 Mega Moolah Listopadu 18, 2019
CA$12,678.58 Mega Moolah Listopadu 6, 2019
CA$10,105.36 Mega Vault Millionaire Listopadu 4, 2019
$30,148.87 Cash Splash 5 Reel Listopadu 2, 2019
$66,337.34 Mega Moolah Října 30, 2019
€6,125.73 Cash Splash 5 Reel Října 29, 2019

Speciální akce na tento měsíc Grand Mondial Casino

Dvojitá odměna ukazuje na Santa's Wild Ride

Speciální akce na tento měsíc Grand Mondial Casino

At Santa's Wild Ride, Symboly Wilds jsou naskládány a mohou se také rozšiřovat po celé cívce aby se vaše zvonky opravdu mísily.

Sledujte našeho milého Santa na jeho každoroční cestě po celém světě a doručujte dary široko daleko. S 243 způsoby, jak vyhrát, existuje tolik způsobů, jak vyhrát nějaké velké dárky, právě pro vás!

Zahrajte si automatovou hru Santa's Wild Ride tento měsíc v prosinci v Grand Mondial Casino a budou vám připsány dvojnásobné body.

Časové období propagace je mezi 01 prosinec 2019 a půlnocí GMT 31 prosinec 2019. Li "Santa's Wild Ride" není ve vaší zemi k dispozici, můžete se této promo akce účastnit "Deck The Halls".

Vydání nových her Prosinec 2019

Zde je nový seznam nových her Grand Mondial Casino tento měsíc v prosinci:

Ivory Citadel™ | Zahájeno před 4 dny, v prosinci 3, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Ivory Citadel

Ivory Citadel™ je hra zahalená tajemstvím. Navijáky jsou zasazeny do džungle v nejvzdálenější části Asie a jsou zdobeny kameny, slonovinou, mramorem a plameny.

Vládne to výhradně zvířata, která jsou domorodci této části světa, protože žádný člověk se neodvážil odhalit tuto magickou zemi, opevněnou chrámem tvrdým jako slonovina.

North Storm™ | Zahájeno před 2 dny, v prosinci 5, na stolních a mobilních platformách

Nová hra: North Storm

North Storm™ je automat 5 s navijáky s pevnými výplatními řadami 25, který nabízí silnou řadu funkcí.

Vedle výherních symbolů 7, mohutných divokých a bezplatných otočení, je hlavní funkcí Bonus Falls, které jsou spouštěny výherními kombinacemi. Poté, co všechny výherní kombinace zmizí, padají nové symboly, aby se odstranily mezery.

Zvyšující se multiplikátor, který je zdvojnásoben v rámci funkce Free Spins, je vyvolán následnými výhrami. Každá výhra nabízí šanci vydělat ještě více pokladů!

Treasures of Lion City | Zveřejněno v prosinci 10 (za 3 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Treasures of Lion City

Tato tajemná podvodní relikvie je známá jako Lion City a také „Atlantis východu“.

Treasures of Lion City je video slot 5x3 s pevnými výplatními řadami 25 představující vaše oblíbené Rolling Reels ™.

Výhry po sobě jdoucích Rolling Reels ™ spustí vzrušující funkci Win Meter, která je dodávána s bonusy včetně divokého symbolu Turns a vyhrajte multiplikátor až do 27x!

Baccarat | Zveřejněno v prosinci 11 (za 4 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Baccarat

Switch Studios 'Baccarat nabízí vzrušující nový mechanik. Ostrí hráči vědí, že zážitek z hry Baccarat je dokončen pouze tehdy, když mohou realisticky nahlédnout na karty, a v tomto ohledu je tato hra Baccarat výřezem, což vám umožní autenticky loupat, tahat, otáčet a převracet své karty do obsahu srdce.

Baccarat aktualizuje tuto nadčasovou východní klasiku zdůrazněním kvalitního designu a funkcí měnících hru.

Vegas Single Deck Blackjack | Zveřejněno v prosinci 11 (za 4 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Vegas Single Deck Blackjack

Navrženo tak, aby krásně pracovalo na mobilních i stolních zařízeních, nyní můžete zažít vzrušení z hry Vegas Single Deck Blackjack na cestách nebo z pohodlí domova díky hedvábně hladkému designu a hvězdnému výkonu.

Vegas Single Deck Blackjack je postaven na výkonném novém herním enginu, který kombinuje plynulé hraní her s vzrušujícími animacemi a zvukem pro vzrušující zážitek z kasina, který nebudete moci potlačit.

Stumpy McDoodles | Zveřejněno v prosinci 17 (za 10 dní), na stolních a mobilních platformách

Nová hra: Stumpy McDoodles

Potopený může být krátký, ale každý centimetr je zlomyslnou postavou irského folklóru, s bezešvým kloboukem, trojlístkem a bezednou chutí po vlajkách piva.

Rolling tráva se táhne až do oka, duha kaskády přes obzor, a čtyřlístek označit cestu k McDoodles domů.

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino bonus

Hráči, kteří se rozhodne koupit žetony Grand Mondial Casino obdrží obrovský bonus 37,50 € na jejich prvním nákupu, tento bonus nabízí více možností, jak mít skvělý čas Grand Mondial Casino

*Všeobecné obchodní podmínky platí.

Grand Mondial Casino je Doporučené kasino

Grand Mondial Casino Bylo zdůrazněno, as doporučená kasina pro hráče nacházejících se v v následujících zemích:

Rakousko, Kanada, Finsko, Japonsko, Lucembursko, Nový Zéland, Turecko.

Microgaming progresivní jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino má progresivní jackpot hry si můžete vybrat z!

Celkem je k dispozici všechny jackpoty (Microgaming Progressive Jackpot Network): €5.910.129,55. Níže vidíte aktuální úrovně jackpotů (aktualizováno před 33 minutami, v sobotu 07 v prosinci):

jackpot Hra
€2.570.115,20 Mega Moolah
Slots
€2.570.115,20 Mega Moolah Isis
Slots
€1.045.770,31 Major Millions 3-Reel
Slots
€1.045.770,31 Major Millions 5-Reel
Slots
€911.778,66 King Cashalot
Slots
€344.348,95 Roulette Royale
Ruleta
€268.098,22 Caribbean Draw Poker
Poker
€218.100,49 Progressive Cyberstud Poker
Poker
€212.892,72 Poker Ride
Poker
€121.777,11 Treasure Nile
Slots
€107.792,35 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátská vlajka
€34.876,75 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
Video Poker
€18.771,36 Tunzamunni
Slots
€18.099,69 Cash Splash 3-Reel
Slots
€18.099,69 Cash Splash 5-Reel
Slots
€15.751,40 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
€15.751,40 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
€12.039,24 Jackpot Deuces
Video Poker
€9.917,10 LotsaLoot 3-Reel
Slots
€9.917,10 LotsaLoot 5-Reel
Slots
€6.120,44 WowPot 3-Reel
Slots
€6.120,44 WowPot 5-Reel
Slots

Grand Mondial Casino Recenze podle Casino Bonus Center

Historie této recenze

Grand Mondial Casino byl poprvé přezkoumán společností 2011. Tato recenze byla aktualizována před 3 dny,

Současné hodnocení:

Hodnocení 5 5 of

Hodnocení: 5 z 5

Zveřejnění inzerenta: Tato recenze je propagační funkce - Tato zpráva není poskytována nezávislý spotřebitel.

Softwarová a herní platforma

Grand Mondial Casino Nabízí kasinové hry vyvinuté Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge a SlingShot, dává svým hráčům více možností vybrat. hráči na Grand Mondial Casino si můžete stáhnout zdarma kasino software nebo hrát online bez stahování. Grand Mondial Casino nabízí výběr her hrát přímo na smartphonech a tabletech

Poznámka: Někteří poskytovatelé kasino softwaru mají omezení, na které země mohou být jejich hry nabízeny. Dostupnost závisí na vaší zemi.

certifikace Casino Bonus Center

Náš tým se ukázal nejdůležitější aspekty, které je třeba zvážit, aby hrát o skutečné peníze v online kasinu, jako jsou výplaty, podpora, akreditované softwaru, spolehlivost, kvalitu her a regulačních norem, a můžeme potvrdit, že Grand Mondial Casino splňuje-best průmyslovou praxí.

Bonus ve výši 37,50 € nabízené Grand Mondial Casino na první vklad je obrovský bonus!

Licence

Grand Mondial Casino je licencován v souladu s podmínkami Kahnawake Gaming komise, Kanada.

Webová stránka GrandMondial.eu je vlastněna a provozována společností Technology Services Trading Ltd.

Ve Velké Británii, Grand Mondial Casino je řízen Apollo Entertainment Limited, Maltská registrovaná společnost se sídlem Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. je licencována a regulována ve Velké Británii UK Gambling komise Pod licenčním číslem: 000-038620-R-319310-005 a mimo Velkou Británii Malta Gaming Authority, Pod licenčním číslem MGA / CL1 / 501 / 2008.

Support Center

Grand Mondial Casino udržuje 24 hodinu, 7 dny v týdnu call centra zvládnout všechny e-mailové, live chat a telefonické dotazy.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Zodpovědné hraní

Jsme také neustále sleduje naše hry, identifikovat problém a nezletilé hazardních her. Můžeme nastavit sázkové limity pro konkrétní hráčů. Máme také povzbudit lidi, aby kontaktovali "Pomocná ruka" na webových stránkách IGC nebo Gamblers Anonymous pro pomoc a více informací o tomto tématu.

Grand Mondial Casino nepřijímá registrace hráčů z následujících míst:

Afghánistán, Americká Samoa, Angola, Arménie, Austrálie, Ázerbájdžán, Belgie, Benin, Bhútán, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Středoafrická republika, Čad, vánoční ostrov, ostrov Kokos (Keeling), Komory, Kongo, Kypr, Dánsko, Dominika, Východní Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiopie, Federativní státy Mikronésie, Francie, Německo, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Írán, Irák, Irsko, Itálie, Pobřeží slonoviny, Kiribati, Kyrgyzstán, Libérie , Libyjská arabská Jamahiriya, Malawi, Maledivy, Malta, Mauretánie, Mayotte, Myanmar, Nauru, Nizozemsko, Nigérie, Nigérie, Niue, Norfolk Island, Severní Mariany, Severní Korea, Norsko, Pákistán, Palau. Filipíny, Pitcairn, Polsko, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Jihoafrická republika, Španělsko, Súdán, Švédsko, Švýcarsko, Syrská arabská republika, Tádžikistán, Tchaj-wan, Uganda, Velká Británie, Spojené státy americké , Panenské ostrovy, Britové, Panenské ostrovy, USA, Západní Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.